Sugeng Rawuh ing Kita

Layanan OEM Layanan sing Disedhiyakake

KENE PILIH US

Shandong Runping Plastik Co, Ltd minangka salah sawijining pabrik berteknologi tinggi kanggo lembaran berongga plastik plastik (gulung) lan kothak kemasan plastik kanthi ISO 9001: 2008 & bukti asli RoHs ing kutha Weifang, provinsi shandong, China.

  • Due to the hollow structure of the plastic hollow sheet, its heat and sound transmission effects are much lower than those of solid sheet. It has good heat insulation and sound insulation effects.

    Penebat swara lan jampel panas

    Amarga struktur kothong ing plastik kothong, efek panas lan transmisi swara luwih murah tinimbang lembaran padat. Duwe efek penebat panas lan efek insulasi swara.

  • The first is that the cost of hollow plastic materials is lower than other materials. It will greatly save a lot of costs during the process of purchasing raw materials to finished products.

    Regane murah

    Pisanan yaiku biaya bahan plastik kothong kurang saka bahan liyane. Bakal ngirit akeh biaya sajrone proses tuku bahan mentah kanggo produk rampung.

  • It is important to know that environmentally-friendly materials are more concerned all over the world. PP hollow sheet are non-toxic and non-polluting, and can be recycled and reused to make other plastic products.

    Mesra lingkungan

    Penting kanggo ngerti manawa bahan sing ramah lingkungan luwih prihatin ing saindenging jagad. Lembar berongga PP ora beracun lan ora polusi, lan bisa didaur ulang lan digunakake maneh kanggo nggawe produk plastik liyane.

Popular

Produk Kita

Muga-muga duwe pangembangan bisnis sing apik karo saben pelanggan! Sugeng rawuh ing pabrik kita!

sinten ta?

Shandong Runping Plastik Co, Ltd minangka salah sawijining pabrik berteknologi tinggi kanggo lembaran berongga plastik plastik (gulung) lan kothak kemasan plastik kanthi ISO 9001: 2008 & bukti asli RoHs ing kutha Weifang, provinsi shandong, China. Perusahaan kita nduwe 11 baris produksi papan kothong plastik lan 3 pelatihan, kapasitas produksi tahunan kanggo papan berongga plastik berkualitas tinggi udakara udakara 10000Ton. Kita wis entuk sertifikat ISO 9001: 2008 lan bukti asli RoHs. Kita nyedhiyakake layanan 24-jam sawise-didol. Sampeyan bisa nelpon kita kapan wae (86–13355279991) utawa ngirim email. What app 0086 13355279991 pelanggan! Sugeng rawuh ing pabrik kita!

  • foton
  • haier
  • hisense
  • eaucma
  • 202003021138084014