Sugeng Rawuh

Layanan Desain Layanan OEM sing Ditampa

Napa PILIH KAMI

Shandong Runping Plastic Co., Ltd minangka salah sawijining pabrik berteknologi tinggi kanggo sheet berongga plastik (gulung) lan kothak Plastik kanthi ISO 9001: 2008 & Otentikasi RoHs ing kutha Weifang, provinsi shandong, China.

  • Due to the hollow structure of the plastic hollow sheet, its heat and sound transmission effects are much lower than those of solid sheet. It has good heat insulation and sound insulation effects.

    Isolasi swara lan jampel panas

    Amarga struktur kothong saka sheet berongga plastik, efek panularan panas lan swara luwih murah tinimbang lembaran padhet. Nduweni efek isolasi panas lan insulasi swara sing apik.

  • The first is that the cost of hollow plastic materials is lower than other materials. It will greatly save a lot of costs during the process of purchasing raw materials to finished products.

    Murah regane

    Sing pertama yaiku biaya bahan plastik berongga luwih murah tinimbang bahan liyane. Bakal ngirit akeh biaya sajrone proses tuku bahan baku menyang produk jadi.

  • It is important to know that environmentally-friendly materials are more concerned all over the world. PP hollow sheet are non-toxic and non-polluting, and can be recycled and reused to make other plastic products.

    Ramah lingkungan

    Penting, sampeyan ngerti manawa bahan sing ramah lingkungan luwih prihatin ing saindenging jagad. Lembaran berongga PP ora beracun lan ora polusi, lan bisa didaur ulang lan digunakake maneh kanggo nggawe produk plastik liyane.

Kondhang

Produk kita

Muga-muga pangembangan bisnis apik karo saben pelanggan! Sugeng rawuh ing pabrik!

sopo awake dhewe

Mlaku impor 16 PP otomatis, PE lini produksi garis ekstrusi ekstrusi sing mesin paling canggih ing njero negeri, sing nganggo desain sekrup khas, blok keselak sing bisa diatur lan sistem kontrol suhu khusus kanggo njamin kinerja plastisitas stabil lan efisiensi ekstrusi. 11 set pemotongan mati presisi tinggi lan piranti sing nduwe mesin pemotong flat horisontal maju lan mesin pemotong mati rata, nglamar piranti prabawa fotoelektrik sing cerdas kanggo njamin ukuran pemrosesan sheet sing akurat lan ningkatake kualitas pangolahan nganti paling gedhe. Pemrosesan sheet uga nggunakake peralatan las ultrasonik canggih, peralatan kothak kuku otomatis lan peralatan ikatan panas otomatis, peralatan pencetakan otomatis, peralatan penyegelan pinggiran otomatis, peralatan kemasan otomatis, lan liya-liyane. Bisa ngasilake kekandelan 1.2mm-13mm lan papan maksimal 2500mm H lan X papan, kanthi fungsi khusus kayata degradasi, anti statis, konduktif, tahan api lan resistensi penuaan. Output tahunan bisa nganti luwih saka 20.000 ton.

  • 官网logo250+188-1
  • 官网logo250+188-2
  • 官网logo250+188-3
  • 官网logo250+188-4
  • 官网logo250+188-5
  • 官网logo250+188-6
  • 官网logo250+188-7
  • 官网logo250+188-8
  • 官网logo250+188-9
  • 官网logo250+188-10
  • 官网logo250+188-11
  • 官网logo250+188-12